Oprichting
De oprichters van de H.M.CDe Haarlem Munrobaggers Club is in 1999 opgericht door
Number 48. Rob toont het nummer van onze bestelling.het trio Rob Brocken, Arjo Boot, Aad voor intimi en Ron van den Burg. Tijdens deze eerste Schotlandtrip van Ron werd dit idee gelanceerd en in hun favoriete climbersbar "The Clachaig Inn" ondertekenden zij het  met de hand geschreven oprichtingsdocument, dat nog altijd in de climbersbar aan de muur pronkt. Deze bar staat bekend om z'n uitstekende barmeals,whisky's en live music. Ze hebben een zeer uitgebreid bier-en whiskey assortiment. De barmeals worden luid en duidelijk door een van de medewerkers aangekondigd. Haggis is een van de specialiteiten van het huis.


Bestuur

www.clachaig.comHet bestuur bestaat uit 3 permanente leden. Rob Brocken, de grondlegger van onze wandelclub, is gebombardeerd tot voorzitter. Arjo Boot is de penningmeester en Ron van den Burg verzorgt de Public Relations en onderhoudt onze website.
De ja
arvergadering vindt plaats tijdens ons jaarlijkse verblijf in Schotland. De laatste vergadering werd in mei 2007 in de The Clachaig Inn gehouden en werd gesponsord door Jim, de bedrijfleider van deze Pub.
 

Ron aan de bar bij Jim.Aad bestudeert de menukaart.